Mostovna in Pieffe predstavljata:

Pillorian (ex-Agalloch), Valborg

Pillorian (ex-Agalloch), Valborg

Pripravite se na večer unikatne metal glasbe, ki bo zadovoljila še najbolj izbirčne gurmane dotične glasbene zvrsti. Prekaljeni mački dark metal scene, ki sestavljajo skupini Pillorian (ex-Agalloch) in Valborg bodo poskrbeli za nepozabno live izkušnjo o kateri so bo govorilo še dolgo!

Pillorian

Pillorian so ustanovili v začetku poletja 2016 stari znanci metal scene Stephen Parker (Maestus, ex-Arkhum), John Haughm (ex-Agalloch), in Trevor Matthews(Uada, ex-Infernus). Njihov cilj je preigravati in ustvarjati unikatno, ter temačno mešanico dark/black metala. Prepletajoč atmosperične melodije, ter avantgardne strukture komadov ustvarjajo sonični zid glasbe, ki poslušalca odpelje v drugo atmosfero. Skupina je pred kratkim podpisala z nemško založbo Eisenwald Records in bo v letu 2017 izdala debitantski album!

 

Valborg

"German Metal Monster. Categorisation is difficult."

Za Valbord bi lahko dejali, da so najbolj skrbno varovana skrivnost Nemške metal underground scene, pa čeprav jih je sam Tom Warrior (Triptykon, ex-Celtic Frost) že večkrat javno pohvalil.
Skupina preigrava unikaten, primitiven dark/death metal in so znani po intenzivnih live nastopih. Nastopili so tudi že na znamenitem Roadburn Festivalu, kamor se vračajo tudi prihajajoče leto. Za leto 2017 imajo v načrtu izdati že svoj 6 album, ki bo nosil naslov "Endstrand". Obvezo poslušanje za vse fene skupin Triptykon, Ved Buens Ende, Celtic Frost, Killing Joke in Type O Negative!

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com