Mostovna predstavljata

The Exploited, The Casualties, Code Red

The Exploited, The Casualties, Code Red

Punk se vrača na Mostovno in to v najboljši možni obliki! Prihajata namreč skupini, ki soustvarjata punk sceno in sta že pustili svoj veliki pečat v glasbeni zgodovini. Novo Gorico bodo obiskale Škotske punk legende The Exploited, ter nič kaj manj znani in pomembni Američani The Casualties. Koncert bodo otvorili Nemški Groove Thrash metalci Code Red . Overdoza surovega in angažiranega punka, ki bo poslušalce popeljal v svet kaosa in anarhije!

V predprodaji je ostalo le še manjše število vstopnic in kot kaže bo koncert razprodan. Svetujemo vam, da si vstopnico kupite v predprodaji dokler so te še na voljo. Ko bo vstopnic zmanjkalo, le teh ne bo mogoče več kupiti.

The Exploited

Bend katerega ni potrebno posebej predstavljat, enostavno The Exploited = Punk. Škotske legende, ki se že od leta 1980 bojujejo proti sistemu, poosebljajo duh uporništva in nezadovoljstva mnogih generacij. Tokrat prvič na Mostovni tako da ne zamudite priložnosti s sredinci v zraku zapeti punk himne tega legendarnega benda!

 

The Casualties

Še ene punk legende sicer ne iz stare celine ampak iz Amerike in tudi ne prvič na Mostovni. The Casualties se vračajo v Novo Gorico, kjer se počutijo več kot odlično in kjer so njihova socialno politična sporočila vedno dobro uslišana in podprta. Ponovno vabljeni na Punk delirji in "La Cucaracha" pogo ples!

 

Code Red

Nemški Groove Thrash metalci, ki mešajo vplive skupin Machine Head, Metallica in Prong z veliko dozo Hardcore glasbe. Band je nastal že leta 1990, ampak se je njihovo delovanje po nekaj letih ustavilo in skupino so znova pognali v zagon leta 2014.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com