Mostovna predstavljata

We Trust 2017

We Trust 2017

Sedaj že tradicionalno vas vabimo na Tomotov memorial, kjer bomo tokrat zbirali sredstva za »Tomotov sklad« preko katerega bomo kupili inštrumente za otroke, ki si tega ne morejo privoščiti in za njih odprli Tomotovo glasbeno sobo v kateri bodo lahko tudi vadili. Tomo je vedno podpiral najmlajše generacije in mnenja smo, da je treba vsem omogočiti, da pridejo do prvega stika s glasbo. V ta namen bomo pobirali vstopnino v simbolični vrednosti 5€, ki bo v celoti šla za nakup glasbene opreme in izgradnje Tomotove sobe, svoj delež pa bo prispeval seveda tudi KC Mostovna.

Glasbeni program bodo sestavljali Pigs Parlament, ki se bodo v svojem setu poklonili glasbeni zapuščini Scuffy Dogs in predstavili svež EP »Slovenska Svinjska Stranka«, melodični punk rockerji iz Ajdovščine Harry , nekoliko trše ritme bodo zastopali Velenjčani Nakajima, večer pa bodo otvorili lokalni punk podmladek Sokia!

Ob tej priložnosti bomo obeležili tudi izid kompilacije »OD SOČE DO KORNA«, saj je Tomo vedno podpiral lokalno ustvarjanje glasbe in razvoj lokalne scene. Na ploščku bo moč prisluhniti 10 glasbenim skupinam in izvajalcem ki ustvarjajo na področju, tako kot ime zgoščenke pove, od Soče do Korna.

Na dogodku bo preko nove lokalne spletne trgovine Band-Wagon.eu izšla tudi vinilka SCUFFY DOGS »MKNŽ 1998«, katere naklada bo omejena na 294 kosov!

Pigs Parlament

Vsem dobro poznana Briška zasedba Pigs Parlament se bo v svojem setu poklonila glasbeni zapuščini Scuffy Dogs in predstavili svež EP »Slovenska Svinjska Stranka«

 

Harry

Harry prihajajo iz Ajdovščine in že od leta 2002 preigravajo melodični Punk Rock. Predstavili nam bodo njihov nazadnje izdan plošček »Dead City System«, kot tudi vse starejše hite!

 

Nakajima

Za nekoliko trše ritme bodo poskrbeli Velenjčani Nakajima za katere bo to edini letošnji koncert saj se pripravljajo na izid novega ploščka!

 

Sokia

Večer bodo otvorili Sokia, Goriški Punk podmladek, ob poslušanju katerih boste izgubili tla pod nogami!

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com