Mostovna predstavlja

Black Reaper, Panikk, Devil's Bridge

Black Reaper, Panikk, Devil's Bridge

Black Reaper ki predstavljajo novi val Thrash Metal glasbe na goriškem so posneli prvenec, ki nosi naslov »Blood Moon Rising« in ga bodo premiero predstavili v KC Mostovna! Družbo jim bodo delali posebni gostje Panikk, ki bodo prav tako predstavljali nov album, ki nosi naslov »Discarded Existence«, ter Thrash Metalci Devil's Bridge. Vabljeni na dozo agresivnega Thrash Metal-a!

Black Reaper

Black Reaper je štiričlanska thrash metal zasedba iz okolice Nove Gorice, ki je nastala konec leta 2012 pod vplivom zasedb kot so Slayer, Exodus, Kreator, Sepultura itd. Bend sestavljajo vokalist in basist Rok Jerončič, kitarista Jure Kovač in Luka Bajič ter bobnar Patrik Bajič. Leta 2016 so izdali prvi demo, 06.05.2017 pa izide njihov prvenec Blood Moon Rising. Album vsebuje družbeno kritična besedila, vratolomne riffe in dobršnjo mero blast beatov. Na Mostovni bodo album prvič odigrali v celoti. Vabljeni na dozo agresivnega thrash metala!

 

Panikk

Panikk so nastali leta 2008 in s svojim old school Bay Area thrash metalom že leto kasneje zelo resno opozori nase ob izidu prvih demo posnetkov. V začetku leta 2013 so pod založbo Metal Tank Records izdali prvi težko pričakovani album »Unbearable Conditions«, ki je takoj požel plaz pozitivnih kritik, njihov velik potencial je v letu 2014 prepoznala tudi španska založba Xtreem Music, ki jih je vzela pod svoje okrilje. Še istega leta so Panikk pri Xtreem Music ponovno izdali svoj prvi dolgometražni album »Unbearable Conditions« in tako brez dvoma postali eden največjih thrash metal bandov v širši regiji. S svojo brutalno energijo so v preteklosti že prepričali občinstvo na največjih domačih festivalih, kot sta MetalDays in Metal Mania Open Air, poleg številnih koncertov pa so med drugim nastopili tudi skupaj z legendarno zasedbo Nuclear Assault. Leta 2015 so izdali EP »Pass The Time«, medtem ko so marca letos izdali dolgo pričakovani drugi studijski album »Discarded Existence«, ki je bolj zrel, vendar še vedno energičen in brutalen, velik pomen pa imajo tudi besedila. Ta večer boste lahko slišali celoten album zaigran prvič! Pristen thrash!

 

Devil's Bridge

Pod visokimi pečinami in nad globokimi soteskami, obdan z lepoto narave, ki v resnici služi samo prikrivanju nasičenosti temne energije, tam stoji, Hudičev most. Razprostira se čez vse moralno in nemoralno. Ne sesuje se pod bremenom nikogar, saj so njegovi temelji, temelji, človeškega zla, ki je večno. Pogubljene duše stopajo čezenj vsak dan in s tem hranijo njega, ki ga imenujemo hudič.  Njegov prihod se približuje in naši dnevi so šteti.

To sporočilo se je začelo širiti po svetu 13. marca 2010 s pomočjo treh ljudi, ki so se sami poimenovali po mogočnem mostu – Devil's Bridge. Luka Trpin, ki s svojim močnim glasom in trash/death metal riffi širi zlo v človeških srcih, Sašo Kokošar, njegov bobnarski ritmi prihajajo iz samega pekla in Mitja Markič, ki lahko s svojim odmevajočim basom prebudil še tako mirujoče temne sile.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com